Musik och poesi i Foajén

 

Creative point är ett treårigt kulturprojekt som vill skapa Sveriges mest tillgängliga och välkomnande kulturscen för arrangörer och publik. Den 31 maj gästas Folkteaterns Foajéscen av Creative point tillsammans med ett stort gäng musiker och poeter. Det blir releasefest, det blir poesi och det blir musik - det blir magiskt!

Releasefest Omfamningen
Kvällen inleds med releasefest för Sayam Chortips poesi-ljudbok Omfamningen, diktsviten som kom fram mitt under pandemins hetta. Releasefesten ger oss en omfamnande kram med poesi av Sayam Chortips från Omfamningen, men även från gästande poeterna.: Otilia Eek, Emil Albertz, Jenny Luks, Louise & Henke, Andreas Chadien, Tobias Erehed, Johan F Källman.

Releasefesten leds av Dag Persson från Fri Press förlag.

Konsert med Bristol Fashion
Göteborgs kanske bäst bevarade "hemlighet" bland liveband heter Bristol Fashion. Pop/rock med vacker sång och melodier som får dig att gå nynnandes hela dagen. Missa inte denna live-pärla!

Konsert med Love Antell
Kvällen avslutas med samhällsskildraren och historieberättaren: Love Antell. 2012 gick Love Antell sin egen väg som soloartist efter att ha varit frontman för Florence Valentin. Med album som Barn av Amerika och Gatorna tillhör oss har Love Antell beskrivits som en av vår tids skarpaste Stockholmsskildrare och sin generations främsta politiska artister. Loves spelningar är intima, med ett så nära avstånd som möjligt mellan publiken och låtarna. Kvällens spelning på Foajén är inget undantag, välkommen att uppleva en riktigt nära musikskildring!

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär