På scen

Din digitala salong för global scenkonst.
Fjärde Scenen bjuder på handplockade verk du kan uppleva på din skärm: nya berättelser, fördjupning, trams, verklighetsflykt, experiment och inspiration. Möt konstnärer, aktivister, musiker, dramatiker, filmskapare och pionjärer från hela världen, i en ny dimension av internationell scenkonst.

Fjärde Scenen – bara ett klick bort. Alltid öppet.

 

 

Fri entré
Ett uruppförande av en av Lars Noréns sista pjäser
En grupp människor, oklart hur många, står instängda och sammanpressade inom en rektangel, mitt på scenen. Det finns inga väggar som stänger in dem. De kan ändå inte ta sig därifrån, och vet inte heller varför de befinner sig där. Med den scenanvisningen inleds denna pjäs av Lars Norén.

Göteborgspremiär 27 augusti 2022 Stora Scenen

Musik och poesi i Foajén
Creative point är ett treårigt kulturprojekt som vill skapa Sveriges mest tillgängliga och välkomnande kulturscen för arrangörer och publik. Den 31 maj gästas Foajéscenen av Creative point. Det blir releasefest, det blir poesi och det blir musik - det blir magiskt!

Konsert och poesi 31 maj 2022 Foajén

Fri entré
Konsert
Fire! Defeat blandar sextiotalets hoppingivande energijazz med sjuttiotalets tunga riffrock men med en fräsch blick in i framtid och med en fast fot i nutiden. Senaste konserten på Folkteatern sitter fortfarande kvar i oss som var där; tungt, högljutt och varmt.

Konsert 2 juni 2022 Foajén

Konsert
Ensemblen från Chicago leds av multiinstrumentalisten och kompositören Joshua Abrams. Musiken leds av en marockansk guembri, och det är nordafrikanska rytmer som lägger grunden för bandets långa kompositioner. Här finns också plats för nutida musik, frijazz, krautrock och dansant minimalism.

Konsert 18 juni 2022 Foajén

Fri entré
av August Strindberg
Hämt-teater levererad till ditt vardagsrum
Vårens exklusiva succé, som spelades på hemlig lokal för endast fyra i publiken, återuppstår i ny kostym och levereras hem till publiken på begäran och skapar tillgänglighet på helt nya nivåer.

Återkommer hösten 2022. Håll utkik!

 

Välj datum

Tyvärr hittar vi inga träffar på det du sökte.

Filtrera / Äldre arkiv

Anmäl dig till Folkteaterns nyhetsbrev!

Namn

Sökformulär