Nyskapande mat från svenskt hav och växtrike
Välkommen till Göteborgs finaste teaterbar! Nu kallar vi oss för Matsalen på Folk och betraktar oss mer som en bistro. Vi är redo att servera er nya, goda och fantastiska rätter! Folk drivs av krögare med mångårig erfarenhet av kultur, musik och mat. Vinkylen som står ute i restaurangen är fylld till bredden av naturviner som är vin gjort helt utan tillsatser – bara druvor inget annat. Ölen är tillverkad runt knuten och hela baren är ekologisk. Maten är nyskapande vegetarisk mat och råvaror från svenskt hav. Köket lägger fokus på smak och säsong. Folk erbjuder också smårätter som man trevligast delar på kring bordet. Här kan du läsa mer och boka bord: Matsalen på Folk
Ät något gott före, under och efter föreställningen
När du ser en föreställning eller går på ett annat arrangemang på Folkteatern får du 10 % rabatt på mat och dryck på Folk samma kväll. Visa bara din biljett vid beställningen. Boka bord för din teatermiddag här! PS. Ostron-aw varje fredag kl 16-19 (veganska ostron finns också).
I pauserna serverar Matsalen på Folk eko-vin, eko-öl, mackor, snacks, sött och alkoholfria alternativ i foajén. Förboka gärna pausmat och dryck online redan vid biljettköpet eller direkt när du kommer till teatern, så slipper du stå i kö senare. Varmt välkommen!
Teater-after work!
Bubbel och läckra tilltugg, personlig introduktion och teaterföreställning. Boka in en teater-after work tillsammans med vänner, kolleger eller familj. Minst 10 pers, boka i biljettkassan.
Musik med mera på Folk
Folk har också ett eget program på foajéscenen som innehåller stökiga frijazzkvällar, anarkistisk hiphop, elektroniska ljudexperiment, konstfilm, akustiska popkvällar och allt där emellan! På folkgbg.se får du mer information om allt som händer.
Öppet på Folk
Ordinarie tider: ons-tor kl 17-01 / fre kl 16-03 / lör kl 17-03
Tel: 031 - 13 35 33 Mail: hej@folkgbg.se Facebook Hemsida Boka bord!
När Folkteatern har arrangemang andra dagar och tider har Folk öppet i samband med det.
P.S. Matsalen på Folk omnämns i artikel på CNN Travel (191104)